Cameraman nunta Bucuresti, Videograf nunta Bucuresti, Video Nunta Bucuresti, Fotograf de nunta in Bucuresti, Cameraman nunta Romania, Videograf nunta Romania, Video Nunta Romania, Videoclip Wedding Day , Videoclip Wedding Summery , Videoclip Teaser , Videoclip Trash the dress , Love Story, Servicii foto video nunta in Bucuresti, Fotografie de botez, Fotograf de nunta in Bucuresti, Servicii foto video nunta in Bucuresti. Fotografie de botez, Cameraman botez Bucuresti, Videograf botez Bucuresti, Video botez Bucuresti. Videograv de botez in Bucuresti. 

Pentru mine, videografia de eveniment, nuntă sau botez, este un stil de viață. Dacă la început a fost doar o pasiune pentru un nou stil de exprimare vizuală, astăzi, această pasiune este un job full time. Sunt soț, tată și artist vizual cu background în pictură și fotografie. Sunt din București și sunt interesat de noi oportunități și experiențe, alături de oameni cu povești frumoase. 

 

Nu există un tipar care să descrie experiențele unice prin care trece fiecare relație. Întâmplările frumoase, dar și clipele grele prin care ați trecut împreună, v-au apropiat și v-au adus acum, aici, în acest moment în care ați luat angajamentul de a vă alătura viețile pentru totdeauna.

 

Interesul meu de a vă cunoaște și de a construi o relație cu voi îmi va permite să redau povestea voastră mai bine decât oricine altcineva. Aș vrea să aflu nu doar cum v-ați întâlnit prima oară, ci și perspectiva voastră asupra vieții, ce interese aveți și ce vă place să faceți, fie că e vorba de călătorii, concerte sau timp petrecut cu prietenii și familia.

 

Vă încurajez să îndrazniți să vă doriți un film autentic și interesant, care să reprezinte experiența voastră de nuntă. Să simțiți în fiecare cadru emoția și pasiunea investită în crearea filmului. Îmi doresc ca de fiecare dată când veți urmări transpunerea in imagini a poveștii voastre, aceasta să vă reamintească de faptul că nimic în viață nu este mai important decât dragostea pe care o împărtașiți.

 

Sunt Aurelian Mirea și vreau să vă cunosc povestea.

 

 

Video Nunta Bucuresti, Cameraman botez, Videograf nunta Bucuresti l Aurelian Mirea l Cameraman nunta

contact@aurelianmirea.ro    tel: 0766 663 102

 

Created with WebWave

  1. en
  2. ro
Videograf nunta, Video Nunta Bucuresti, Cameraman botez, Videograf nunta Bucuresti, Video Nunta Romania, Cameraman nunta
  1. en