https://vimeo.com/aurelianmirea
Aurelian Mirea Your Private Videographer
www.instagram.com
https://www.facebook.com/AurelianMireaVideograf/
Sunt Aurelian Mirea, cameraman (videograf) de nuntă din Bucuresti. Vezi videoclipurile mele și rezervă data nunții.
Asociația Europeană a Videografilor de Eveniment Aurelian Mirea

LUXlife Global Wedding Awards

Best Wedding Videographer 2022

Eu sunt Luca si am avut langa mine ''Echipa Racheta”, la prima petrecere din viata mea  Ei m-au fotografiat si filmat in timp ce cantam impreună cu corul Bisericii Vladiceasca si dansam cu parintii, nasii si toti invitatii mei, la Casa Vlasia. Daca va place de mine, dati-mi multe !!!

Filmare botez Videograf botez Video botez

Pentru mine, videografia de eveniment, nuntă sau botez, este un stil de viață. Dacă la început a fost doar o pasiune pentru un nou stil de exprimare vizuală, astăzi, această pasiune este un job full time.

Sunt soț, tată și artist vizual cu background în pictură și fotografie. Sunt din București și sunt interesat de noi oportunități și experiențe, alături de oameni cu povești frumoase. 

 Aurelian Mirea

Video nunta Filmare nunta botez

...nu vă așteptați ca evenimentul vostru să arate la fel cu ceea ce vedeți pe acest site, ci așteptați-vă să fie și mai frumos!

Fiecare eveniment este unic, voi sunteți unici!

 

 

 

Fotografii realizate Alice Ciola la botezul lui Luca Petre

CITESTE MAI MULT

Videoclip ales la ''SELECTIA EDITORILOR'' in categoria celor mai bune clipuri, selectate saptamanal de editorii parteneri. Multumesc Fotografi-Cameramani si celor care au jurizat: Dan Pop VideographerDESPA FILMSIon MarinCSART FILMAdrian Ungureanu!