https://vimeo.com/aurelianmirea
Aurelian Mirea Your Private Videographer
www.instagram.com
https://www.facebook.com/AurelianMireaVideograf/
Sunt Aurelian Mirea, cameraman (videograf) de nuntă din Bucuresti. Vezi videoclipurile mele și rezervă data nunții.
Asociația Europeană a Videografilor de Eveniment Aurelian Mirea

LUXlife Global Wedding Awards

Best Wedding Videographer 2022

Testimonial primit pe Fotografi - Cameramani

 

Marius Pisică

Nunta, 07.10.2017

Palatul Stirbey Buftea, Buftea, Ilfov

 

Inca din prima zi in care ne-am cunoscut, am realizat ca Aurelian este in primul rand un om increzator in puterile sale, ceea ce ne-a oferit o liniste in ceea ce priveste stresul fiecarui cuplu in legatura cu alegerea echipei foto si video. Pe langa faptul ca alaturi de colegii sai formeaza o echipa minunata, ei sunt genul de oameni cu care iti face placere sa iti petreci timpul liber. Am stiut, cu siguranta, de la bun inceput, ca am facut cea mai buna alegere. In ziua evenimentului am apreciat foarte mult vestimentatia echipei, toti integrandu-se in peisaj. Pe toata durata evenimentului au fost foarte bine organizati; atenti in jurul lor, mereu prezenti la locul potrivit, dar foarte precauti sa nu deranjeze. Am primit poze cu cadre exceptionale, de o calitate ireprosabila; un numar foarte mare de poze, pe care le-am primit intr-un timp scurt, avand in vedere efortul pe care il necesita editarea acestora. Cat despre video...stiam cu siguranta ca va iesi "WOW" si totusi, am fost din nou surprinsi. Editarea acestuia, alegerea cadrelor perfecte si melodia, toate ne fac sa retraim emotia acelor clipe de fiecare data cand revedem filmul celei mai importante zi din viata noastra. A fost un eveniment plin de emotie, iar ei, cu totii, au reusit sa ne ofere liniste prin siguranta si increderea in propriile forte si profesionalismul lor.

Va multumim Aurelian Mirea, Alice Ciola, Marius Damian, Iliescu Andrei pentru tot ceea ce ati facut pentru ca evenimentul nostru sa fie perfect si cu siguranta vom mai colabora pe viitor!!!

Vreti ca amintirea nuntii, acel moment unic din viata voastra, sa o puteti retrai peste ani la fel de intens si plina de emotie?

Apeleaza la un cameraman de nunta cu experienta si poti lasa in siguranta amintirea evenimentului pe mana profesionistilor in videografia de nunta.

 

Daca doriti sa stam de vorba, dati-mi de veste!

Same Day Edit 07.10.2017

Andi Iliescu - fotograf

Alice Ciola - fotograf

Aurelian Mirea - filmmaker & editor

Marius Damian - filmmaker & editor - same day edit

domeniulstirbey.ro

Pentru mine, videografia de eveniment, nuntă sau botez, este un stil de viață. Dacă la început a fost doar o pasiune pentru un nou stil de exprimare vizuală, astăzi, această pasiune este un job full time.

Sunt soț, tată și artist vizual cu background în pictură și fotografie. Sunt din București și sunt interesat de noi oportunități și experiențe, alături de oameni cu povești frumoase. 

 Aurelian Mirea

Video nunta Filmare nunta botez

CITESTE MAI MULT

Video nunta - Filmare nunta - Filmari evenimente

 

d  a  n  i  e  l  a   //  m  a  r  i  u  s

Video nunta Filmare nunta Cameraman nunta