Serviciile de productie video pentru companii si firme, servicii foto video corporate, deschidere firme, interviuri comunicate de presa, vernisaje, expozitii, lansare carte, intalniri cocktailuri, concerte.  Evenimentele au principalul rol de a-i scoate pe oameni din mediul in care isi desfăsoară activitatea zi de zi pentru a crea relații interpersonale care vor ajuta la crearea echipei și la atingerea obiectivelor de business. Evenimentele corporate pot fi de tip intern sau pot fi evenimente in care exista și invitați din afara companiei organizatoare.  Stim cat de importante sunt clipurile video promotionale in mediul online pentru afacerea ta, motiv pentru care oferta de servicii video este 100% personalizata.

O filmare bine realizata iți poate creste organic vizibilitatea dar și vanzarile.

 

 

Daca doriti sa stam de vorba, dati-mi de veste!

Filmari evenimente corporate Videograf petreceri private Video documentar

 

Filmare

 

Pentru filmare folosesc 1 camera mirrorless Panasonic S1h si 2 camere mirrorless Panasonic GH5. Camerele ofera o calitate foarte buna a imaginii si pot filma inclusiv 4k si 6k. Camerele au stablizare interna pe senzor, filmeaza slow motion pana la 180 fps si surprind imagini cu adevarat cinematice. Dispun si de toate accesoriile necesare unei filmari de calitate: lumini, microfoane, gimbal, slider, trepiede si multe altele.

 

Editare video

 

Pentru editare folosesc suita Adobe si incerc sa integrez elemente grafice, precum si efecte vizuale sau audio, astfel incat materialele realizate sa se alinieze celor mai noi tendinte in domeniu. Editarea presupune destul de multe variabile, din acest motiv si plaja costurilor este destul de larga. Pentru fiecare proiect incerc sa gasesc solutiile optime cu ajutorul carora sa obtinem cat mai mult din bugetul respectiv.

 

Drona | filmare aeriana

 

Pot integra in proiecte si filmari aeriene realizate cu drona la calitate HD si 4k, in conditii avantajoase si cu echipamente standard pentru domeniu.

Filmari evenimente corporate Videograf petreceri private Video documentar

Filmari evenimente corporate Videograf petreceri private Video documentar

 

Povestiri unice despre

 

Oameni cu povesti

 

Fiecare poveste este diferita. Fiecare poveste este speciala

Video nunta Filmare nunta Cameraman nunta
https://vimeo.com/aurelianmirea
www.instagram.com
https://www.facebook.com/AurelianMireaVideograf/

contact@aurelianmirea.ro

tel: 0766 663 102

Membru al catalogului

Fotografi-cameramani.ro

Sunt Aurelian Mirea, cameraman (videograf) de nuntă din Bucuresti. Vezi videoclipurile mele și rezervă data nunții.
Asociația Europeană a Videografilor de Eveniment Aurelian Mirea

Membru World Wide Event

Videographers Association