Vreti ca amintirea nuntii, acel moment unic din viata voastra, sa o puteti retrai peste ani la fel de intens si plina de emotie?

Apeleaza la un cameraman de nunta cu experienta si poti lasa in siguranta amintirea evenimentului pe mana profesionistilor in videografia de nunta.

 

Daca doriti sa stam de vorba, dati-mi de veste!

Nunta lor a fost o nunta frumoasa si naturala. Clara si Ionut au lasat emotiile deoparte si s-au bucurat de tot ce i-a inconjurat.
Clipul video realizat la Harmony Workshop, Conacul Heldsdorf, Brasov.
A fost o experienta frumoasa pentru mine sa realizez un clip video in cele patru ore de shooting foto, pentru a putea crea o altfel de poveste a celor doi viitori miri.
Doinita si Mircea, protagonistii si sufletul acestui eveniment, sunt niste tineri superbi, unici, plini de energie, de zambete si voie buna, stare ce a fost transmisa tuturor invitatilor!
Nunta lui Gabi si a Cristinei a fost un o nunta autentica, naturala si memorabila, nu doar pentru ei, dar si pentru invitati lor, plini de energie si distractie. De la pregatirile si cununia civila in stil traditional romanesc si pana la petrecerea rafinata, sunt sigur că au retrait clipele nuntii in filmare, exact asa cum au visat-o!
A fost o adevarata placere sa filmez nunta pentru Iasmina si Andrei; ei mi-au aratat pe intreg parcursul evenimentului cat de mult le place sa petreaca alaturi de prietenii si invitatii lor.
Vreti ca amintirea nuntii, acel moment unic din viata voastra, sa o puteti retrai peste ani la fel de intens si plina de emotie?

Videografie de nunta – Video nunta

 

Nunta este un eveniment important in viata voastra, un moment unic de emotie si fericire, care merita pus in valoare de un videograf si un fotograf de nunta profesionist.

Alegand profesionisti pentru filmarea si fotografierea evenimentului vostru, va asigurati ca veti beneficia de cea mai buna imagine foto video, pentru cele mai frumoase momente din nunta voastra.

Nunta este un eveniment important in viata voastra, un moment unic de emotie si fericire, care merita pus in valoare de un videograf si un fotograf de nunta profesionist.
Portofoliu de video nunta  Filmare nunta Filmari nunti

Video nunta Filmari nunti Filmare evenimente

Aminteste-ti de ziua nuntii printr-o filmare profesionista, beneficiind de avantajele acestui serviciu video.

Iti garantez rezultate unice in filmarea nuntii, avand la baza emotia, magia si fericirea. Daca intelegi importanta simplitatii cinematice in filmarea documentara de nunta, inseamna ca acest serviciu este perfect pentru tine.

Filmari nunti Video nunta Filmare evenimente

 

Povestiri unice despre oameni minunati

Fiecare dintre ele este diferita. Fiecare dintre ele este speciala

Video nunta Filmare nunta Cameraman nunta
  1. ro
https://vimeo.com/aurelianmirea
www.instagram.com
https://www.facebook.com/AurelianMireaVideograf/

contact@aurelianmirea.ro

tel: 0766 663 102

Membru al catalogului

Fotografi-cameramani.ro

Sunt Aurelian Mirea, cameraman (videograf) de nuntă din Bucuresti. Vezi videoclipurile mele și rezervă data nunții.
Asociația Europeană a Videografilor de Eveniment Aurelian Mirea

Membru World Wide Event

Videographers Association