https://vimeo.com/aurelianmirea
Aurelian Mirea Your Private Videographer
www.instagram.com
https://www.facebook.com/AurelianMireaVideograf/
Sunt Aurelian Mirea, cameraman (videograf) de nuntă din Bucuresti. Vezi videoclipurile mele și rezervă data nunții.
Asociația Europeană a Videografilor de Eveniment Aurelian Mirea

LUXlife Global Wedding Awards

Best Wedding Videographer 2022

Servicii profesionale de filmari nunti cu experienta in videografie.

 

Nunta este un eveniment important in viata voastra, un moment unic de emotie si fericire, care merita pus in valoare de un videograf si un fotograf de nunta profesionist.

Alegand profesionisti pentru filmarea si fotografierea evenimentului vostru, va asigurati ca veti beneficia de cea mai buna imagine foto video, pentru cele mai frumoase momente din nunta voastra. In ziua de azi, industria nuntilori pune accentul mai mult pe obiectul ei economic si te indeparteaza de scopul real. Datorita experientei si tinand cont de ceea ce simtiti si ce aveti nevoie, va pot indruma si sfatui in ceea ce priveste desfasurarea evenimentului, astfel incat sa va bucurati la maxim de fiecare moment!

Servicii filmari nunti

Vreti ca amintirea nuntii, acel moment unic din viata voastra, sa o puteti retrai peste ani la fel de intens si plina de emotie?

Emotiile si entuziasmul s-au transformat in pasiune si de aceea, traim toate momentele alaturi de voi, avand atitudinea corespunzatoare.

Tinuta de ocazie nu lipseste niciodata, iar toate acestea ma motiveaza sa ma mobilizez in cel mai profesionist mod.

Apeleaza la servicii video nunta executate de un videograf cu experienta si poti lasa in siguranta amintirea evenimentului pe mana profesionistilor in videografia de nunta.

Servicii profesionale de filmari nunti cu experienta in videografie.

Daca doriti sa stam de vorba, dati-mi de veste!

Pentru mine, videografia de eveniment, nuntă sau botez, este un stil de viață. Dacă la început a fost doar o pasiune pentru un nou stil de exprimare vizuală, astăzi, această pasiune este un job full time.

Sunt soț, tată și artist vizual cu background în pictură și fotografie. Sunt din București și sunt interesat de noi oportunități și experiențe, alături de oameni cu povești frumoase. 

 Aurelian Mirea

Servicii filmari nunti

CITESTE MAI MULT

d  i  a  n  a   //   a  l  e  x  a  n  d  r  u

Video nunta Filmare nunta Cameraman nunta