Cameraman nunta Bucuresti, Videograf nunta Bucuresti, Video Nunta Bucuresti, Fotograf de nunta in Bucuresti, Cameraman nunta Romania, Videograf nunta Romania, Video Nunta Romania, Videoclip Wedding Day , Videoclip Wedding Summery , Videoclip Teaser , Videoclip Trash the dress , Love Story, Servicii foto video nunta in Bucuresti, Fotografie de botez, Fotograf de nunta in Bucuresti, Servicii foto video nunta in Bucuresti. Fotografie de botez, Cameraman botez Bucuresti, Videograf botez Bucuresti, Video botez Bucuresti. Videograv de botez in Bucuresti. 

CÂT DUREAZĂ EDITAREA FILMĂRII DE LA NUNTĂ SAU BOTEZ?

 

Termenul de livrare al materialului editat, precum și al clipului de nuntă sau botez este de 30 – 120 zile de la data evenimentului.

DE CE SĂ ALEGI UN VIDEOGRAF PROFESIONIST PENTRU EVENIMENTUL TĂU?

 

În primul rând, avem de a face cu un eveniment considerat unic în viață. Nunta sau botezul sunt evenimente pe care cu siguranță le vom păstra în sufletele noastre pentru tot restul vieții. Tocmai de aceea, alegerea unui videograf profesionist este oportună, având în vedere capacitatea acestuia de a surprinde momente, sentimente și emoții. Este adevărat că tehnologia din ziua de astăzi, disponibilă chiar și pe telefoanele mobile, este accesibilă și poate fi folosită de către apropiați pentru a filma, dar transpunerea poveștii voastre într-un montaj video, care să redea în mod artistic experiența voastră și pe care să îl revedeți cu plăcere peste ani, poate fi realizată doar de către un videograf profesionist.

Doi videografi sunt întotdeauna mai eficienți decât unul singur. Cadrele sunt mai diversificate, pozițiile pot fi mult mai complexe. Este important ca cei doi videografi să formeze o echipă și să cuprindă cât mai mult din evenimentul vostru: momentele unice, emoțiile voastre, ale părinților, fraților și surorilor, reacțiile prietenilor apropiați și ale invitaților.

Astfel, filmarea va fi mai dinamică și nu va interveni monotonia vizualizării montajului final.

Pachetul de bază include filmarea din ziua evenimentului, de la pregătiri și până la sfârșitul petrecerii. Materialul final va conține cadrele video editate cronologic într-un montaj de film documentat artistic și un clip de 3 - 10 minute care vă va readuce în suflet bucuria și emoțiile din ziua evenimentului. Materialele vor fi predate pe suport digital.

Alegându-mă ca videograf al evenimentului vostru, vă pot promite că voi fi implicat în povestea voastră și vă voi fi alături în fiecare moment important.

Vă voi ajuta cu sfaturi din experiența mea de videograf de nuntă și voi face un film cu și despre emoțiile și iubirea voastră.

Voi fi prezent de la pregătirea evenimentului și până la finalul petrecerii voastre.

 

...nu vă așteptați ca evenimentul vostru să arate la fel cu ceea ce vedeți pe acest site, ci așteptați-vă să fie și mai frumos!

Fiecare eveniment este unic, voi sunteți unici!

Dacă doriți să stăm de vorbă, dați-mi de veste!

 
 

Montaj video

 

 Nunta editată cronologic într-un video montaj de lungă durată

Edit documentar

 

  Momente din ziua nunții, editate într-un documentar cu perspective multiple

Clip video

 

  Un clip care vă readuce în suflet bucuria și emoțiile din ziua evenimentului vostru

 

Ce livrăm

 

 

 

 

 

 

 

 

  1. en
  2. ro
Videograf nunta, Video Nunta Bucuresti, Cameraman botez, Videograf nunta Bucuresti, Video Nunta Romania, Cameraman nunta
  1. en

contact@aurelianmirea.ro    tel: 0766 663 102

 

Created with WebWave