https://vimeo.com/aurelianmirea
Aurelian Mirea Your Private Videographer
www.instagram.com
https://www.facebook.com/AurelianMireaVideograf/
Sunt Aurelian Mirea, cameraman (videograf) de nuntă din Bucuresti. Vezi videoclipurile mele și rezervă data nunții.
Asociația Europeană a Videografilor de Eveniment Aurelian Mirea

LUXlife Global Wedding Awards

Best Wedding Videographer 2022

Fotografia de produs se integreaza cu usurinta in materialele de prezentare, de la cataloage, brosuri si alte printuri, pana la site-uri profesionale.
Aveti nevoie de fotografii pentru site-uri web, visual branding, cataloage on-line sau pentru realizarea unor materiale tiparite, cataloage sau materiale promotionale, noi le livram la dimensiunea si calitatea maxima pentru respectiva utilizare.

Fotografie de produs sau fotografie comerciala pentru firme, magazine online. Astfel de fotografii comerciale sau fotografii de produs sunt realizate in studioul foto, cu aparatura profesionala. Se poate fotografia si in locatia clientului, cu studio foto mobil, atunci cand situatia o impune.

Fotografie comerciala Fotografie de produs Visual branding Fashion

Realizam fotografie comerciala pe fundal alb sau colorat in scena de produs, fotografie publicitara visual branding.
Fotografiile ajuta in cresterea afacerii, imaginea firmei sa formeze un impact mai puternic, sa o poti transforma intr-un brand.
 
Fotografia comerciala este un concept care cuprinde, mai multe tipuri de (fotografie de produs, fotografie de fashion, fotografie de lifestyle, fotografie comerciala, visual branding, etc.) 
Fotografiile sunt folosite in scop comercial pentru a promova și a vinde un produs sau un serviciu.
În fotografia de produs subiectul fotografiei este un articol de vânzare. Chiar dacă uneori imaginea include modele umane, produsul ar trebui să fie în centrul atenției.

Alegerea unui produs care arată impecabil, fotografierea acestuia din cel mai bun unghi și pe un fundal simplu care adaugă valoare imaginii finale, creează cea mai bună imagine a produsului pentru un potențial client.
Produsele trebuie prezentate într-un mod atractiv, dar și funcționale visual branding.

Orice fotografie de produs va fi procesată post: ajustări de contrast și luminozitate, corectarea imperfecțiunilor care nu au fost observate la momentul fotografierii, precum și corectarea fundalului.

Atât companiile importante cât și angajații de top își respectă imaginea, clienții sau angajatorii oferindu-le fotografii reale și de calitate, fotografii care să pună în evidență persoana, echipa, compania. Serviciile de fotografie business ale firmei sunt extrem de importante în viziunea clienților, sporesc încrederea și implicit ajută la creșterea încrederii. In cadrul serviciilor de fotografie business oferim fotografii pentru CV, fotografii pentru carieră, portofoliu business, fotografii speciale interviu, fotografii close up sau full body.

Fotografie comerciala Fotografie de produs Visual branding Fashion

Fotografie comerciala Fotografie de produs Visual branding

Video nunta Filmare nunta Cameraman nunta