https://vimeo.com/aurelianmirea
Aurelian Mirea Your Private Videographer
www.instagram.com
https://www.facebook.com/AurelianMireaVideograf/
Sunt Aurelian Mirea, cameraman (videograf) de nuntă din Bucuresti. Vezi videoclipurile mele și rezervă data nunții.
Asociația Europeană a Videografilor de Eveniment Aurelian Mirea

LUXlife Global Wedding Awards

Best Wedding Videographer 2022

  Uite asa m-a luat sotia       

la zapada!

Videograf cameraman profesionist - Aurelian Mirea - Bucuresti

De 1 decembrie, sotia mea mi-a facut o surpriza si a rezervat doua nopti de cazare la un hotel de pe Transfagarasan. Am petrecut prima seara in mod traditional romanesc, cu sarmale si palinca :) iar a doua zi ne-a asteptat afara un peisaj de vis. A nins ca in povesti si noi ne-am bucurat de zapada ca niste copii!

Pentru mine, videografia de eveniment, nuntă sau botez, este un stil de viață. Dacă la început a fost doar o pasiune pentru un nou mod de exprimare vizuală, astăzi, această pasiune este un job full time. Sunt soț, tată și artist vizual cu background în pictură și fotografie. Sunt din București și sunt interesat de noi oportunități și experiențe, alături de oameni cu povești frumoase. 

 

Nu există un tipar care să descrie experiențele unice prin care trece fiecare relație. Întâmplările frumoase, dar și clipele grele prin care ați trecut împreună, v-au apropiat și v-au adus acum, aici, în acest moment în care ați luat angajamentul de a vă alătura viețile pentru totdeauna.

 

Interesul meu de a vă cunoaște și de a construi o relație cu voi îmi va permite să redau povestea voastră mai bine decât oricine altcineva. Aș vrea să aflu nu doar cum v-ați întâlnit prima oară, ci și perspectiva voastră asupra vieții, ce interese aveți și ce vă place să faceți, fie că e vorba de călătorii, concerte sau timp petrecut cu prietenii și familia.

 

Vă încurajez să îndrazniți să vă doriți un film autentic și interesant, care să reprezinte experiența voastră de nuntă. Să simțiți în fiecare cadru emoția și pasiunea investită în crearea filmului. Îmi doresc ca de fiecare dată când veți urmări transpunerea in imagini a poveștii voastre, aceasta să vă reamintească de faptul că nimic în viață nu este mai important decât dragostea pe care o împărtașiți.

 

Sunt Aurelian Mirea și vreau să vă cunosc povestea.

 

Videograf cameraman profesionist - Aurelian Mirea - Bucuresti

Videograf cameraman profesionist - Aurelian Mirea - Bucuresti

Videograf cameraman profesionist - Aurelian Mirea - Bucuresti

a r t i s t   v i z u a l

Afla mai multe despre mine

Alaturi de vecinii mei din Cosmopolis, am iesit la pontonul de pe malul lacului, sa bem cateva beri, sa mancam, sa dansam si sa ne distram, la deschiderea oficiala a sezonului de vara, organizat de restaurantul nostru F1N3. A fost o atmosfera super faina si ne-am simtit super, chiar daca a venit furtuna peste noi!

 

 

 

Ca tot omul, imi place sa petrec 

Turneul Fotografilor de la OM la OM a ajuns la editia a II-a si cu mare bucurie am participat din nou, impreuna cu sotia mea Alice. Am revazut cu drag aceeasi echipa: Ovidiu, Alina, Caramica, Cipri si Gicu. Ne-am intalnit cu fotografi si am vorbit despre fotografie, despre pasiuni, despre cum putem fi oameni. Si pentru ca impreuna putem ducem faptele bune si mai departe, anul acesta ne-am unit fortele pentru a ajut
a un coleg de breasla, fotograful Mihai Popescu si pe fetita lui Eva, care de 3 ani trec prin multe incercari.

Foto credit: Cipri si Gicu

Multumim Ovidiu pentru cadou si inspiratie!

 

Turneul Fotografilor

de la Om la Om

workshop gratuit Ovidiu Lesan 

Videograf cameraman profesionist - Aurelian Mirea - Bucuresti

Daca doriti sa stam de vorba, dati-mi de veste!

Videograf cameraman profesionist - Aurelian Mirea - Bucuresti

Mama, cat de tare a fost!!!

Ne-am plimbat cu masina pana la Iasi, am vizitat orasul cu cel mai tare ghid, povestitor si prieten de familie, care ne-a povestit despre istoria cladirilor, parcuri, copaci si multe altele. Am vazut orasul noaptea de pe dealul acela... stiti voi :) Am mancat niste placinte interesante si a doua zi am plecat pe camp la AFTER HILLS.

Ne-am instalat cortul, am baut bere si am mancat burgeri. Am sarit in sus cu SUBCARPATI si ne-am tinut in brate pe muzica celor de la HURTS. Am admirat jocurile de lumini de pe scena si artificiile pana tarziu in noapte.

Ne-am intalnit cu colegul meu de breasla VASEA, dar si cu fratele meu de nume STEFAN :) si bineinteles am mai baut cateva beri, am discutat despre videografie, oameni, familie, busines, timp liber, intr-un cuvant, ne-am simtit foarte bine impreuna.

Povestea poate continua cu cortul buclucas si restul de amintiri frumoase, dar ar fi prea mult de insirat aici...

 

 

 

Videograf cameraman profesionist - Aurelian Mirea - Bucuresti
Videograf cameraman profesionist - Aurelian Mirea - Bucuresti